Foto's uit Pisa en omgeving

Vakantiefoto's zijn een dingetje. Meer dan enkel een herinnering zijn ze een validatie. Vakantiefoto's overtuigen door hun opdringerige aanwezigheid op verjaardagsfeestjes, telefoons en blogs al onze vage kennissen die we eigenlijk toch niet mogen dat wij een mooier leven leiden dan zij. Het zijn de visuele "lange neuzen", de "kijk mijn leven is mooier dan het jouwe" op papier. En om die reden deze week op mijn website de Toscane special. Want, ik ben vorige week naar Toscane geweest met mijn mede-bestuur-pinda's. Vandaar:

Vakantiefoto's zijn een dingetje. Meer dan enkel een herinnering zijn ze een validatie. Vakantiefoto's overtuigen door hun opdringerige aanwezigheid op verjaardagsfeestjes, telefoons en blogs al onze vage kennissen die we eigenlijk toch niet mogen dat wij een mooier leven leiden dan zij. Het zijn de visuele "lange neuzen", de "kijk mijn leven is mooier dan het jouwe" op papier.

En om die reden deze week op mijn website de Toscane special. Want, ik ben vorige week naar Toscane geweest met mijn mede-bestuur-pinda's. Vandaar:

Dinsdag (vandaag): Vakantiefoto's
Woensdag (morgen): De "pisa deuren special", een fotografische studie naar al het "deurige" in Pisa.
Vrijdag (eind van de week): De vakantieblog.

Kortom, zonder verder omhalen. Hier de foto's. In volsagen willekeurige volgorde overigens. Want, geen zin om handmatig te sorteren. Sorry.

Reacties

Plaats een reactie

Notificaties

Schrijf je in voor de email notificaties en ontvang een berichtje elke keer als er iets nieuws op dinandmentink.com staat.