CV Dinand Mentink

Houdt ontzettend van website ontwikkeling. Ervaring bij een fintech startup en een finance achtergrond. Ik haalde mijn Msc. Financial Engineering aan de Universiteit Twente en hou van sociale investering, financiële wiskunde en webontwikkeling. Momenteel ben ik werkzaam als in-house ontwikkelaar bij een sociaal crowdfunding platform. En koffie.

Sociale investeringen

Mijn studie "Financial Engineering and Management" was gekozen vanwege mijn affiniteit met finance en financiële wiskunde. Ik geniet ontzettend van modelleren, wiskunde, programmeren en het kwantitatieve werk. Momenteel werk ik als de Web-Cowboy bij een sociale onderneming waar we kredieten verstrekken aan ondernemers in ontwikkelingslanden.

Ontwikkelaar en ondernemer

Ik begon mijn eigen bedrijf ooit op een regenachtige zaterdagmiddag toen HTML via FTP nog een ding was. Onderhand serieuze ervaring met PHP, Ruby, Laravel, Rails, HTML / CSS / JS / Less / Sass, Webdesign, UX. Automatische tests schrijf ik met RSpec of PHPUnit.

Overig

Affiniteit met comedy, theater, schrijven, spreken. Houdt enorm van fotografie en strips. Geniet van reizen. Af en toe ben ik een bordspel fanaat. Altijd een compulsief koffie drinker.

Introductie CV Dinand Mentink
Download CV Dinand Mentink als pdf