CV Dinand Mentink

Mijn master Financial Engineering koos ik vanwege een vreemde fascinatie voor financiële wiskunde, simulatie, modellen, pricing en financiële instrumenten. Ik wilde niet de financiële dienstverlening in en ging werken als Web-Cowboy bij een startup waar we krediet voor MKBs in ontwikkelingslanden crowdfunden. Een mooie combinatie van mijn financiële achtergrond en ervaring als web ontwikkelaar.

Ik omschrijf mezelf als een full-stack developer met focus op front-end. Een generalist dus, die graag helpt met alles van frontend tot backend tot server inrichting.

Tijdens mijn studie deed ik een minor "sustainable development in developing countries", waar mijn zwak voor microfinanciering ook vandaan komt. Nog steeds heb ik affiniteit met financiële dienstverlening, webdevelopment, micro-krediet, ondernemerschap. Ik spreek graag, hou van theater, maak muziek. In mijn vrije tijd zul je me vaak aantreffen terwijl ik fotografeer, schrijf, naar heftige muziek luister, bordspellen doe, met technische projectjes speel en compulsief koffie drink.

Introductie CV Dinand Mentink
Download CV Dinand Mentink als pdf