CV Dinand Mentink

Website ontwikkelaar met ondernemersdrang en een finance achtergrond. Ik haalde mijn Msc. Financial Engineering aan de Universiteit Twente. Affiniteit met social finance, financiële wiskunde en design. Momenteel ben ik 4 dagen werkzaam als in-house ontwikkelaar bij een impact investment startup en 1 dag als zelfstandig ontwikkelaar.

Sociale investeringen

Mijn studie "Financial Engineering and Management" koos ik vanwege mijn affiniteit met finance en financiële wiskunde. Ik geniet van modelleren, wiskunde en programmeren. Na mijn studie wilde ik niet, zoals veel van mijn studiegenoten, terechtkomen op de risk desk of trading floor en ging dus op zoek naar iets anders.

Ontwikkelaar en ondernemer

Ik begon tijdens mijn studie als zelfstandig ontwikkelaar. Met die eigen onderneming in websiteontwerp en -ontwikkeling heb ik mijn studie betaald. Daar ben toch wel trots op. Onderhand heb ik meer ervaring met Webdesign, Webdevelopment, Ruby, PHP, Laravel, Rails, HTML / CSS / JS / Sass, Branding en User Experience. Automatische unit- en integratie tests schrijf ik met RSpec of PHPUnit.

Social Finance Developer

Bij Lendahand vond ik de voor mij interessante combinatie van webontwikkeling, finance en maatschappelijke relevantie.

Overig

Affiniteit met comedy, theater, schrijven, spreken. Ooit deed ik standup comedy. Af en toe ben ik een bordspel fanaat. Altijd een compulsief koffie drinker.

Download CV Dinand Mentink als pdf