Over Mij

Deze site is een vrij informele weblog. Voor meer informatie over mijn zakelijke kant als webontwikkelaar bekijk Dcreative. Of bekijk mijn volledige CV.

Teneinde voor deze pagina een stuk te schrijven doortrokken van quasi wetenschappenlijk-filosofische termen, zelfpretenderende halfgrappige epibraties en nodeloze opsommingen die de gemiddelde brief van Paulus doen lijken op een flauw boodschappenlijstje, zal ik mij richten op exact dat en niet anders. Maar laat mij omwille van de gemiddelde spanningsboog van een internetgebruiker bij het begin beginnen. Mijn naam is Dinand, woonde vroeger als wilde student Financial Engineering in Enschede. Maar ben nu een echte burgert: getrouwd, woon in Schiedam en heb een baan. Waar ik de wereld verbeter door ondernemers in ontwikkelingslanden te financieren. Nou ja, ik ben de kantoornerd. Ik speel ukulele en cajon, houd van lezen, techniek, zottigheid, avontuur, ontwerpen en gadgets. Ik denk dat je mijn type wel kent: christen, student, wereldverbeteraar, tikkeltje gestoord, absoluut sexy en hoogst naïef. Vooral naïef misschien wel.

Mijn grootste droom voor over 20 jaar ligt ongeveer in de lijn: oerwoud, avontuur, mijn hoed, ontwikkelingswerk, financiën. Ik heb een enorme passie voor ontwikkelingswerk, sociaal investeren; die richting ongeveer. Specifiek microkredieten of andere financiële middelen voor opkomende economieën zijn onderwerpen waar deze dodelijk-iritante idealist erg enthousiast van word. Dus later als ik groot ben zou ik het geen probleem vinden om ergens in Afrika in de kleine-financiering terecht te komen. Of ergens anders waar commerciële duurzaamheid en het praktisch ondersteunen van economisch zwakkere regio's samen gaan. Of eigenlijk overal waar het niet gek is om een stoere hoed op en een hakmes om te hebben.

Daarnaast, ik vind het gaaf om te ontwerpen en programmeren; creatief bezig te zijn op een computer. Tja, en dat is een beetje uit de hand gelopen, waardoor ik nu een echte freelancer ben met best wat sites op m'n naam. Al meer dan 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, met veel trots. Kijk voor die kant van mij eens op dcreative.nl.

En nu hou ik op met schrijven, mijn spanningsboog is bereikt net als de uwe ongeveer 2 alinea's geleden. Deze site is een informele, persoonlijke, niet-serieuze, weblog. Mocht u zich storen aan spelfouten of mijn (bijna) wekelijkse blog vol onzin dan is het misschien beter als u in uw vrije tijd een degelijk stuk literatuur als de Telegraaf leest.